Home KRYESORE Sali Berisha në Apel, flet avokati i ish-kryeministrit pas rreth 7 orësh...

Sali Berisha në Apel, flet avokati i ish-kryeministrit pas rreth 7 orësh në seancë: Gjykata në pamundësi për të dhënë vendim sepse…

Avokati i Sali Berishës ka folur për mediat, pasi ka dalë nga Apeli i GJKKO, ku po shqyrtohej ankimimi i bërë ndaj vendimit të ish-kryeministrit.

“Ne kemi që në orën 9, në mënyrë shteruese kemi paraqitur gjithë argumentet që masat nuk qëndrojnë dhe çështja është një farsë… gjykata ishte në pamundësi për të dhënë vendimi pasi materiali është voluminoz dhe seanca u shty për nesër në orën 11”, tha avokati.

Share: