Home KRYESORE Kreshnik Çollaku: Kushti jonë për bashkim, mbështetja e SPAK dhe SHBA

Kreshnik Çollaku: Kushti jonë për bashkim, mbështetja e SPAK dhe SHBA

Në një intervistë televizive, Kreshnik Çollaku tha se janë tre parime për të realizuar bashkimin e të gjitha flukseve të PD. Sipas tij, pika e parë është njohja dhe qëndrimi përkrah aleatit strategjik SHBA. “Të jetë e pacënuar marrëdhënia me SHBA dhe shtëpinë e bardhë. Së dyti, të mos ketë probleme në historinë e tij, dhe mbështetje të parezerva të SPAK”, tha Çollaku. “Ne smund të dënojmë qeverinë për non gratat dhe ti kemi brenda nesh”, u shpreh ai.

360grade.al

Share: