Home KRYESORE Kërkonte lidhje me gruan e martuar, e filmon në rrugë. Burg…

Kërkonte lidhje me gruan e martuar, e filmon në rrugë. Burg…

“Lufta për klientë” mes dy bizneseve konkurrente në Tiranë ka vijuar me një histori përndjekjeje ndaj një gruaje të martuar, që dyshohet të ketë si autor një 61 ­vjeçar.

Punonjësja e një agjencie sigurimi ka kallëzuar në Prokurori veprimet e shtetasit Ylli Hoxha, që, sipas saj, e ka përndjekur dhe shqetësuar për një kohë të gjatë.

Kallëzuesja B. A. pretendon se 61­ vjeçari e ka filmuar gjatë një zënke, regjistrim të cilin e ka hedhur në internet. Më tej, sipas saj, ai e ka ndjekur sistematikisht, duke e filmuar dhe fotografuar, si edhe se i ka kërkuar asaj lidhje intime.

Punonjësja e agjencisë së sigurimit ka thënë se veprimet shqetësuese të Hoxhës nuk janë kursyer edhe kur ajo ka qenë në shoqërinë e bashkëshortit të saj, duke i krijuar probleme serioze në familje dhe duke i rrezikuar asaj martesën.

Me kërkesë të Prokurorisë, në fund të muajit korrik, Gjykata e Tiranës caktoi në mungesë masën sigurie “arrest në burg” për Hoxhën, masë e ekzekutuar më 3 gusht.

Dy ditë në parë, ai u paraqit në gjykatë për verifikimin e kësaj mase.

Përmes mbrojtësit të tij, i dyshuari Hoxha mohoi akuzën duke i pretenduar si të pavërteta faktet e paraqitura në kallëzim dhe kërkoi lirimin e tij nga qelia.

Sipas avokatit, kallëzimi ishte i motivuar nga konkurrenca. Pasi verifikoi gjeneralitetet e të dyshuarit dhe u njoh me pretendimet e palëve, gjyqtari Asim Vokshi vendosi të lërë të pandryshuar masën e sigurisë “arrest në burg” ndaj tij./Panorama

Share: