Home KRYESORE VIDEO/ “Anonymous” mesazh për qeverinë shqiptare, Lexoni cfare i thote!

VIDEO/ “Anonymous” mesazh për qeverinë shqiptare, Lexoni cfare i thote!

Një grupim i quajtur “Anonymous Albania” raportohet se ka postuar një mesazh video në rrjetet sociale drejtuar qeverisë shqiptare. Në modelin e mesazheve të hakerave të famshëm, edhe ky grupim rendit një sërë dështimesh të qeverisë shqiptare duke theksuar se këto kanë zemëruar popullin. Sipas mesazhit të tyre qeveritarët po mendojnë vetëm të pasurohen për vete dhe për këtë shkak “revolucioni sapo ka filluar”…

Mesazhi i plote për Qeverinë Shqiptare

Përshëndetje qytetarë të botës, ne jemi anonim

Qeveria e Shqipërisë, keni ardhur në vëmendjen tonë, se pavarësisht nga paralajmërimet tona të vazhdueshme, ju keni vendosur që të shpërfillni kërkesat tona për të ndihmuar popullin e këtij vendi, dhe keni vazhduar në drejtimin e një sistemi i cili përfiton vetëm per vete.

Ne kemi kërkuar me edukatë në shumë raste që të ndryshojë qëndrimi juaj ndaj udhëheqjes, që ju ti shërbeni vendit, në vend të kontrolloni atë, që ju të ruani të drejtat dhe liritë e qytetarëve. Në vend të kësaj, ju keni vendosur për të imponuar përkeqësimin e masave shtrënguese mbi popullin e Shqipërisë, rritja e taksave për qytetarët dhe bizneset e vogla, miratimin e reformës së arsimit të lartë për studentët që favorizon universitetet private dhe shkatërrimin e universitetet publike.

Situata në Shqipëri është e dëshpëruar. Ky vend i vogël i Evropës është grimcuar në mes të korrupsionit dhe papunësisë ekstreme. Shumë shqiptarë kanë humbur shpresën në vend të tyre dhe të përpiqemi çdo vit për të kërkuar një të ardhme në Gjermani apo vende të tjera evropiane. Në njëzet vitet e fundit, rreth një e katërta e popullsisë është larguar nga vendi.

Ju keni krijuar një sistem që po dështon dita ditës. Një qeveri e përbërë nga vrasësit, kriminelët dhe përdhunuesit krijon vetëm shkatërrimin e këtij vendi. Shqiptarët janë ngopur me kriminelët në politikë. Ata duan vetëm drejtësi në këtë vend.

Ju vazhdoni të shkelni mbi të drejtat dhe liritë themelore te njerëzve , duke u përpjekur për të fituar qasje në informacionin tonë private dhe konfidenciale. Ajo tani është për ne shumë e qartë se ju nuk keni ndërmend të drejtoni vendin për popullin tonë, por ju do të vazhdojë të kandidoni përsëri për të përfituar vete.

Ky sistem ka dështuar. Ne tani shohim të pastrehët qe vdesin në rrugë këtë dimër, njerëzit e paaftë për të mbështetur familjet e tyre. Njerëzit nuk mund të përballojnë arsimimin e tyre; ju mbani të moshuarit në punë për një kohë të gjatë, duke e mbajtur vende pune dhe mundësitë për të rinjtë qe te shkojnë jashtë. Numri i të papunëve ka pësuar rritje marramendëse.

Për qeverinë shqiptare, ju jeni bërë një armik i Anonymous, na keni zemëruar ndjeshëm dhe përbëjmë një rrezik të madh për ju. Ju shpërfillni kërkesat e popullit dhe të vazhdoni të operoni vetë për fitimin tuaj egoist. Anonymous nuk është një grup i vogël njerëzish të pafuqishme për tu injoruar, ne jemi një organizate, globalisht aktiv, kolektive e individëve të të njëjtit mendim dhe mesazhi ynë është i qartë, ne shpallim luftë në këtë sistemin aktual që keni imponuar mbi ne. Armiku juaj më i keq janë tani vetë njerëzit tuaj. Revolucioni ka filluar.

Ne jemi anonimet
Ne jemi një legjion
Ne nuk falim
Ne nuk harrojmë
Na Prisni

Share: