Home KRYESORE Masakra në Korçë hedh themele dhe betonizohet

Masakra në Korçë hedh themele dhe betonizohet

Bashkia Korçë nën drejtimin e të paditurit nga Partia Demokratike Sotiraq Filo, vazhdon veprimtarinë e paligjshme.

Para disa ditë Grupi Parlamentar i PDSH paditi kryetarin e Bashkisë Korçë Sotiraq Filo për një ndërtim pa leje në qendër të Korçë, për zaptimin të pronës publike, prishje trotuari dhe bulevardi, për ndërtimin e një Qendre Polifunksionale.

Megjithëse pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Korçë është depozituar padia, Filo vazhdon punimet me ritme të çuditshme, edhe sot ditë e diel.

Share: