Home KRYESORE Qeveria shpërndan 1 milion dollarë për komunitetet fetare

Qeveria shpërndan 1 milion dollarë për komunitetet fetare

Lapsi.al raporton qe qeveria do të shpërndajë rreth 1 milion dollarë për komunitetet fetare në Shqipëri. Këshilli i Ministrave miratoi vendimin që përcakton përfitimet dhe shpërndarjen nga buxheti i shtetit drejt këtyre bashkësive.

Raportohet qe për Komunitetin Mysliman do të jepen rreth 300 mijë dollarë. 220 mijë dollarë do të jepen si për Kishën Ortodokse, atë Katolike dhe Kryegjyshatën e Bektashinjve.

Share: