Home KRYESORE Kryeministri paralajmëron shkarkimin e kryepolicit Çako?

Kryeministri paralajmëron shkarkimin e kryepolicit Çako?

“Pastrim dhe ndëshkim”, në të gjitha drejtimet, e “ndriçoi” kryeministri, Asamblenë e Partisë Socialiste.

Gjithkund dhe në çdo drejtim, por “edhe në Policinë e shtetit, ku do të pastrojmë kancerin që është aty”, duke bërë një ndryshim të fortë në luftën kundër kanabisit, paralajmëroi Kryeministri. Pra një tërmet ndryshimesh pritet në policinë e shtetit.

Shtrohet pyetja: Do të preket edhe kryepolici Çako? /360grade.al/

Share: