Home KRYESORE Ermal Meta: koncerti në Tiranë…gjatë këngëve të para më vinte thjesht të...

Ermal Meta: koncerti në Tiranë…gjatë këngëve të para më vinte thjesht të qaja/video

Ermal Meta në një intervistë në Itali, pas koncertit në Tiranë në datë 1 qershor, shprehet:

Për mua ishte ngjarja më emocionuese në jetën time që kur kam filluar të bëj koncerte dhe koncerte kam dhënë shumë. Sepsa u ktheva në tokën time, pas 24 vitesh, në një mënyrë ndryshe dhe kjo më dhuroi shumë energji. Ajo që provova është e papërshkrueshme, gjatë 5 -6 këngëvë të para më vinte vetëm të qaja. Ishte vërtet bukur, gjithshka …/360grade.al

Al ????????@Almi__C

Quello è stato il palco più tutto perché sono tornato nella mia terra dopo 24 anni in modo diverso.
Per i primi 5-6 pezzi mi veniva costantemente da piangere ????
Grazie @erionveliaj per aver reso possibile tutto ciò ????


360grade.al

Share: