Home Approccio Italo Albanese Mattarella: Italianët me origjinë shqiptare dhe shqiptarët e adoptuar në Italian, janë...

Mattarella: Italianët me origjinë shqiptare dhe shqiptarët e adoptuar në Italian, janë dy anët e një medalje të çmuar.

Faqja e Presidencës Italiane ka bërë një postim pak minuta më parë në rrjetin social ‘Tëitter’ ku shkruan në lidhje me vizitën e Presidentit Meta në Itali.

Në statusin e postuar, Presidenti Mattarella thotë se “Italianët me origjinë shqiptare dhe shqiptarët e adoptuar në Italian, janë dy anët e një medalje të çmuar.”

Ai përshkruan kontributin e jashtëzakonshëm që gjatë 500 viteve të fundit nga Shqipëria ka ardhur në zhvillimin social, civil dhe ekonomik të Italisë

Share: