Home KRYESORE Demaliaj sfidon historianët: Nxirrni një letër të shkruar në gjuhën amtare shqipe...

Demaliaj sfidon historianët: Nxirrni një letër të shkruar në gjuhën amtare shqipe me dorëshkrimin e Ismail Qemalit dhe mbretit Ahmet Zogu!

Nga Ilir Demaliaj

The truth hurts

I bëj një sfidë historianëve dhe arkivistëve shqiptarë: të nxjerrin një letër të shkruar në gjuhën amtare shqipe me dorëshkrimin e themeluesit të shtetit Ismail Qemali dhe mbretit Ahmet Zogu!

Pres një letër të shkruar shqip me dorëshkrimin e tyre!

Nga kjo do të kuptojmë shumë gjëra dhe do të jetë…

Share: