Home KRYESORE Do i mbrojmë pronat me gjak”, banorët bllokojnë punimet për projektin e...

Do i mbrojmë pronat me gjak”, banorët bllokojnë punimet për projektin e Spilesë

Nga VLORALAJME

Banorët kanë bllokuar punimet për rikualifikimin urban të Spilesë në Himarë. Ata shprehen projekti është abuziv dhe është bllokuar me vendim gjykate. Ndërsa theksojnë se do ti mbrojnë pronat me gjak. Po na hyjnë  në prona, nuk na njohin aktet e pronësisë. Shteti po na detyron të bëjmë vetëgjyqësi,”-shprehen banorët. Në dhjetor të vitit të kaluar, Gjykata e Vlorës shfuqizoi vendimin e Këshillit Bashkiak për rikualifikimin urban të Spilesë.

Share: