Home KRYESORE #Studentë europian, Kryeministër otoman! Nga Nard Ndoka

#Studentë europian, Kryeministër otoman! Nga Nard Ndoka

Hall i madh për kete vend!

Studentët me mentalitet europian, me përgjegjesi për vetën dhe vendin; KM mentalitet tipik otoman, “përça e sundo”!

Kauza e studentëve është liria; kauza e Ramës është “dialogu”, me nënprodukt; mashtrimin, dredhinë, arrogancën, papergjegjshmërinë dhe cinizmin!

Edi Rama; të ka ngec sharra në gozhdë; ti kanë thyer dhëmbët, si politikan dhe si shakagji; dorëzohu, largohu!

Studentët nuk të lënë të tallesh me to; deshtove me turp, ky fund pritej, por jo të vinte nga studentët.

Këto të kanë skanuar “adn” politike; karakterin, luhatjen, frikën dhe të kanë gjetur ilaçin shërues; jo më me ty, as dialog, as të ardhme!

Ti po i pret për “dialog”, ato po vinë për të larguar çdo ditë dhe më shumë.

Reflekto sot, se nesër do jetë vërtet vonë!

Share: