Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: IRCA RENO LATTE CARAMEL

Sugjerimet e Shijes: IRCA RENO LATTE CARAMEL

Çokollatat e gamës RENO prodhohen me kujdes të veçantë dhe për prodhimin e tyre përdoret kakao me origjinë të ndryshme me qëllim që secilës të japë karakteristikat ekskluzive organoleptike.

Në çokollatat fondente janë perdorir përzierjet me origjine e nga Bregu i Fildishtë, Gana, Ekuadori dhe Nigeria të cilat i japin produktin forcën dhe shijen që përmbajnë kokrrat e kakaos.

Çokollatat e qumështit janë bërë me një përzierje nga Bregun i Fildishtë, Madagaskari dhe Java të cilat ofrojnë një shije delikate dhe të rrumbullakët me një ekuilibër të përsosur dhe një shije të butë karameli.

Çokollatat e bardha janë krijuar ne menyre delikate dhe për arritjen e tyre ne kemi zgjedhur gjalpë kakao ekuadorian i cili i jep aromë të veçantë shije, dhe një nuance ekzotike.

Per realizimin e llojit Gianduia te IRCA-s janë përdorur të njëjtat burime që janë përdorur për cilësinë e cokollatës së qumështit me shtimin e lajthive te zgjedhura, të pjekura në formë paste të cilat japin karakteristikat e pagabueshme dhe i paimitueshme organoleptike.

Pesha neto: kuti nga 5 kg – 10 kg (2×5 kg) – 12 kg (6 vasketa nga 2 kg).

E gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi per profesioniste.

Share: