Home KRYESORE Në misionin për të ndihmuar të rinjtë e pasionuar pas kulinarisë!

Në misionin për të ndihmuar të rinjtë e pasionuar pas kulinarisë!

Familja e madhe Neranxi ne misionin për te ndihmuar te rinjtë e pasionuar pas kulinarisë!

Te dashur miq!

Te hënën me 16 shtator, nis viti i ri shkollor ne Institutin Kulinar Neranxi!

Ne 11 vite aktivitet, shkolla është rritur aq shume, sa as unë vete nuk e kisha parashikuar! Vjet kishim rreth 1500 studente të cilët ose janë punësuar ose vijojnë studimet ne vitin e dyte! Shkolla ka qenë një eksperience e jashtëzakonshme! Kemi mundur te njohim me mire të rinjtë shqiptare si dhe problemet e familjeve te tyre!

Duke pare te rinj te pasionuar, por me mundësi modeste ekonomike, Kompania Neranxi ne bashkëpunim me Kompanitë ndërkombëtare furnitorë, ka mundësuar gjysmë burse për shume te rinj!

Me që ka akoma kërkesa, kam vendosur qe këtë mundësi t’ju a jap përsëri këto dite te fundit para hapjes se shkollës, atyre te rinjve qe e kane te pamundur për të paguar!

Nuk keni nevoje te merrni kredi ne banke! Hajdeni t’ju ndihmojmë ne, sepse shkolla e ka parësore misionin e saj social ne ndihme te te rinjve që vijnë nga familjet e varfra!

Hajdeni në familjen e madhe Neranxi qe te merrni një profesion te bukur, i cili do ju japë kënaqësi dhe pavarësi ekonomike!

Na kontaktoni ne nr e telefonit te shkollës dhe ne rrjetet sociale!

*Nikollaq Neranxi, president i Kompania Neranxi

Ju presim në Institutin Kulinar Neranxi, Autostrada Tiranë Durrës, Km 7, Yrshek,
Tel: +35542406636
Cel: 0686040205

Share: