Home KRYESORE Shkolla dhe kompania NERANXI, janë tani një binom shumë funksional…

Shkolla dhe kompania NERANXI, janë tani një binom shumë funksional…

Shkolla dhe kompania NERANXI,
jan tani një binom shumë funksional…

Nga Arben Sinojmeri *


Një eksperiencë 11 vite, mes sfidash dhe suksesit mundësojnë sot produktin më të mirë që Kompani Neranxi “prodhon “.

MJESHTRAT tanë të,
Kuzhinës,
Pastiçerisë,
Hotelier,
Bukëpjekës,
Picierë,
Miksologë,
Xhelateristë,
janë më të mirët dhe të kërkuarit në tregun e industrisë turistike në Shqipëri…

Një skuadër e Re, me emrat më të spikatur në kulinarinë dhe turizmin shqiptarë do të udhëheqë punëformimin e studentëve tanë për vitin 2019-2020…

Të atashuar, shefa dhe menaxherë nga më të spikaturit, shqiptarë dhe të huaj do të jenë diferenca dhe do të ndërtojnë cilësinë…

Programe, laboratorë, produkte cilësore të brendit NERANXI do të jenë mbi tavolinat tuaja të gatimit,

praktika dhe ekspedita mësimore në Shqipëri për të hulumtuar në trevat më të spikatura të Shqipërisë.

Tradita dhe kuzhina tradicionale shqiptare do të jenë prioritet dhe risi për këtë sezon.

Në dispozicionin tuaj një infrastrukturë bashkëkohore dhe fleksibël…

Ne do të garantojmë mbështetje maksimale postformim …
duke ju mundësuar punën dhe karierën tuaj…

Bizneset më të mira në vënd, janë partnerët tanë potencial…

Hotele, restorante, bujtinat, më të spikatur në vend do të bëhen pjesë e eksperiencave tuaja…

Ne do të dalim nga muret e shkollës për të parë dhe prekur mrekullinë shqiptare, për ta sjellë atë si një kulturë që do të sjelli hopin dhe një standard NDRYSHE !

Ne ndryshojmë, çdo dit, lëvizim çdo orë, ndaj edhe rritemi në progresion me kërkesën e tregut…

Ne ndërtojmë parneritet.
Këta jemi ne,
këtë dimë të bëjmë
mirë dhe me cilësi !

Nëse dëshiron të prekësh ëndrrën tënde,
eja e dhe ti me Ne,
në Shkollën më të madhe të kulinarisë
NERANXI.

Ne jemi aty,
7 km nga qëndra e Tiranës
Na arrin edhe me një tel.
Faleminderit.

Autori eshte drejtor per arsimin prane Institutit Kulinar Neranxi

Share: