Home KRYESORE Apeli i nje mesuesi te varfer!

Apeli i nje mesuesi te varfer!

Nga Shezair Besim Koko

T’i thuash apo t’i tregosh të vërtetën, Drejtorit që të heq gruan nga puna kot, Kryetarit të Bashkisë, Prefektit të Qarkut, Kryeministrit…

me letër, me postë, apo Platformës Shqipëriaqëduam. com,

që jam familje me kredi të madhe prej 200 mijë lekësh të vjetra, të verifikueshme për arsye shëndetësore të rëndë, për faj të fatit tim të keq;

me shtëpi me qira prej 100 mijë lekësh të vjetra, familje pa televizor, pa frigorifer, pa lavatriçe, pa sobë me korent, pa krevat për foshnjën tre vjeçe e pa shumë gjëra të tjera, duke qenë mësues prej 13 vjetësh dhe,

të mos reagojnë fare askush, unë nuk di ti vë emër kësaj gjëje, veç ju uroj shëndet gjithë të mësipërmve!?!?

Share: