Home KRYESORE Doktor Vargu: Nuk kuptoj pse nuk merren antiviralet dhe antiflamatorët që kanë...

Doktor Vargu: Nuk kuptoj pse nuk merren antiviralet dhe antiflamatorët që kanë patur sukses!?

Nga Petrit Vargu

Italia sot po terheq me avion special njerezit e fundit nga Turqia dhe do ti fuse ne karantine.

Nuk e kuptoj pse Air Albania vazhdon fluturon akoma drejt Stambollit lirisht?Nuk e kuptoj pse ne nuk marrin disa mjeke infeksioniste dhe epidemiologe nga Kuba dhe Kina?

Nuk e kuptoj pse nuk merren antiviralet dhe antiinflamatoret e rinj qe kane dhene sukses ne vender aziatike dhe Itali,por tentohet me ato qe kane firmat shqiptare ne kidte dhe qe komisioni i etikes nuk i ka aprovuar deri tani.

Shume gjera dhe shume ngathtesira nuk arrij dot ti kuptoj. Po nuk po flas, qe Fugistet mos me quajne te politizuar!

Share: