Home Gjeo-Ekonomia Donald Trump jep lajmin e madh: Kombinimi i dy përbërëseve mjekësorë mund...

Donald Trump jep lajmin e madh: Kombinimi i dy përbërëseve mjekësorë mund të luftojë koronavirusin

Presidenti amerikan Donald Trump me anë të një statusi në “Twitter” ka dhënë një lajm tepër të mirë në këtë situatë, ku njerëzimi është mbërthyer në shtëpi, për shkak të koronavirusit.

Trump thotë se mjekët kanë zbuluar se dy përberës mjekësorë mund të luftojnë koronavirusin.

Postimi në Twitter i presidentit amerikan Donald Trump:

foto galeri

“HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, kur kombinohen bashkë, kanë një shans të vërtetë për të qenë një nga ndryshuesit më të mëdhenj të historisë së mjekësisë. FDA ka zhvendosur mallet. Faleminderit.

Kjo është një histori dhe lajm i shkëlqyer. Faleminderit z. Young nga Jonesboro, Arkansas!

360grade.al

Share: