Home KRYESORE Stop ” Përputhjes dhe Historisë së Dashurisë së rreme”

Stop ” Përputhjes dhe Historisë së Dashurisë së rreme”

Të rinjtë jemi ne.

Nga Elona Caslli

Jam kundër shfaqjes së formateve si
” Përputhen” apo ” Love story” në ekranet shqiptare. Kjo nuk është censurë, por është përgjegjësi kundrejt çdo të riu apo të reje që nga iluzioni i famës televizive, bie viktimë e producentëve dhe shndërrohet nga këta të fundit në një skelet televiziv.

Nëse përdoret alibia se këto emisione jepen edhe në Evropë, përgjigjem se Evropës duhet t’i marrim fillimisht pikat e mirëfillta të orientimit e mandej ato të çorientimit. Të mbarojmë me kategorinë e parë e shohim pastaj me të dytën.

Të ushtrojmë presionin e duhur si qytetarë dhe të mos lejojmë riprodhimin e këtyre formateve në ekranet shqiptare.
Rinia nuk duhet të shkojë dëm.

” Përputhen” shfaqet me pullë të kuqe, në zemër të pasdites, ku fëmijë e të rritur janë të ulur përballë ekranit duke infektuar adoleshentët që janë në formim e sipër.

Stop ” Përputhjes dhe Historisë së Dashurisë së rreme”

Post Scriptum- Shpërndaje nëse bashkohesh.

Share: