KRYESORET

Dalin pamjet/ Momenti kur tifozët mbysin me grushte arbitrin Sokol Beqja,...

Në videon e publikuar nga Balkanweb, shihet se si tifozët futen në fushë dhe qëllojnë me grushte Beqjan. Policia afrohet, por në...

APPROCCIO ITALO ALBANESE

Sisma in Albania, primi arresti

Irregolarità nelle costruzioni: la polizia ha fermato nove persone, tra imprenditori edili, funzionari e tecnici. Altre otto sono ricercate

SUGJERIMET E SHIJES

QASJE POLITIKE

Kina anulon disa nga tarifat tregtare ndaj SHBA-së

Kina ka anuluar disa tarifa ekonomike në mallrat e Shteteve të Bashkuara, vendim që do të hyntë në fuqi më 15 dhjetor,...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Dalin pamjet/ Momenti kur tifozët mbysin me grushte arbitrin Sokol Beqja,...

Në videon e publikuar nga Balkanweb, shihet se si tifozët futen në fushë dhe qëllojnë me grushte Beqjan. Policia afrohet, por në...

SPROVA LETRARE

Mustafa Xhepa: Eshtrat/ Tregime Uberi

Krishtlindje. Dëbora e parë. Mielli i Perëndisë zbardh kishën në avenynë Nju-Jork. E vërteta që sjell Zoti në tokë, shkruajnë librat e...

POEZI

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

SUGJERIMET E SHIJES

QASJE PER TE MOS U HUMBUR

HISTORIA IME

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE