Atje…

13 October, 2015 0

Nga Përparim Kabo Shiu i hollë binte duke kënduar Aroma e ullinjëve ishte mbi lëkurët tona fajtore Zëra mëkatarë takoja në ajër si zogjtë e…

Njeriu qe kam adhuruar!

13 October, 2015 0

Nga Artur Nura Në jetën time kam adhuruar vetëm një njeri. Sigurisht, adhurimi është një dimension superlativ respekti që njeriu përgjithësisht ja ka atribuar Zotit!…

Parabola e të verbërve

13 October, 2015 0

Nga Dorian Koci Parabolën e të verbërve nuk mund ta ndalë askush. Udhëtimi i tyre i çuditshëm ka veçse një fund: Tokën e thatë. Më…

Nga Ajla Hajdari Më trembi macja mbi çati, më drodhi zemrën në çast, lëvizi bishtin disa herë dhe ktheu kokën ngadalë.   U ngjit në…