Home 2015 October 15

Daily Archives: 15 October, 2015

Populli i radhës dhe i vulave❌

Nga Lëvizja Shqip.On Dhuna administrative e një shteti¿ derdhet përditë mbi qytetarët e varfër. Kërkesa e dokumentave të kotë dhe me noterizim për çdo shërbim publik...

Gjobë popullit për gjobën që po i paguan Metes për koalicionin…

Nga Fabian Zhilla Po bejme shtet tha Rama kur nisi betejën kundër çdo fukarai qe nuk kishte paguar dritat me fakte ose pa to...kamata është...

Apeli i gazetares të njohur të Top-it për drita në Tiranë…

Gazetarja e njohur Juli Kristafi ndërsa ka hasur vështirësi ne mungese te dritës artificiale ne natën e kryeqytetit, duke ngacmuar potencialisht shqetësimin kryesor te...

DIFERENCIMI INTELEKTUAL VIJON…

Nga Artur Shkurti Brenda një gjimnazi shtetëror (ndonjëherë edhe privat) kemi dy gjimnaze:  Gjimnazi i shkëlqyer përbëhet nga klasat 1,2,3 ku përzgjidhen nxënësit me mesatare...

GËNJEMË TË BËHEM DHE NJË HERË FËMIJË

Nga Odise Plaku Të lutem, më thuaj një gënjeshtër të bukur Botën po munde sillma para duarve të mia Në kungullin verdhacuk mbetur gardhit vjeshtor Gënjemë të bëhem...

Kujtesa për njeriun!

Nga Artur Nura Fëmijët dëshirojnë të rriten për kukulla kujdesen… duan të jenë prindër! Të rriturit përballë gjyshërve… dëshirojnë të jenë përsëri fëmijë, që pleqëria kurrë të mos vijë…! Por…, si...

100 fytyra nxënësish të dalluar? Çfarë monumenti në nder të padrejtësive sociale!

Nga Artan Fuga Në një Bashki, më njoftojnë, kanë afishuar fytyrat e njëqind të rinjve të shkëlqyer me mësime, pra me rezultate dhjeta. Ka të rinj...

Dy fjalë për një protestë fermerësh!

Nga Mentor Kikia Së pari: Ne nuk dimë të protestojmë, aq më pak fermerët. Ne edhe për hallet tona duhet të na tërheqëse prej hunde...

Janë sulur te gjithë mbi Ismail Morinen, Ballistin!

Edmond Arizaj Jane sulur te gjithe mbi Ismail Morinen, Ballistin. E shajne, e tallin, e ulin, e perulin, e perbaltin. Nuk e di si është...

CIRK!

Nga Jonida Salku Jam xhonglere! Në gishta e duar ngatërroj gogla, birila, hidh-e-prit si fjalë e hidhur, mbaj-e-mbro si fjalë e mirë, në duart e mia sa e...