Home 2016 April 29

Daily Archives: 29 April, 2016

Për elektoratin “e mirë” dhe politikanët “e ndyrë”

Nga Nikollaq Neranxi* Dy ditë më parë, në ambientet e Kompanisë "Neranxi" dhe të "Institutit Kulinar Neranxi", ishte për vizitë Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim...

Arena e qorrave…

Nga Ylli Dylgjeri Mundohem ta fotografoj Arenën. Se fus dot që se fus në objektiv. O më del jashte fokusit kulla, o më del jashtë...