Home 2016 May 30

Daily Archives: 30 May, 2016

Shqipëria me dy fytyra dhe Konferenca e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Nga Enver Bytyçi Asambleja Parlamentare e NATO-s në Tiranë është dhe mbetet padyshim nje ngjarje e madhe për Shqipërinë dhe shqiptarët. Dyqind e pesëdhjetë parlamentarë...