Home 2017 January 2

Daily Archives: 2 January, 2017

Edison Balla, giovane promessa dell’arte made in Albania

Da Anita Likmeta Edison Balla, giovane promessa dell’arte made in Albania, classe 1997, racconta in questa intervista i suoi inizi di carriera, i suoi maestri, i...

Votimet në Kavajë, në qershor dhe si do të luajë Basha…

Nga Armir SHKURTI Kavaja! Pas Dibrës e Kolonjës PD ka një tjetër sfidë elektorale. Me shkarkimin e kryetarit të Bashkisë së këtij qyteti bregdetar në...

Pse të mos i shkruajme Sekretarit të përgjithshëm të OKB-së z.Guterres,për diskriminim në Luginë...

Nga Refik HASANI Diplomati portugez z.Antonio GUTERRES, nga një janari 2017, ëshë zyrtarisht Sekretar i OKB-ës në vend të z.Ban Ki MOON. Si president i...

ËNDËRR BREDHARAKE…

NGA ANISA MARKARIAN Ada M. vrapoi të strehohej në restorantin e stacionit hekurudhor me kokën të rrokur mes duarve nga frika se mos ia zhvidhoste...

40% te pushtetit e sundojne femrat ne Shqiperi e Ballkan. Vetem ne Turqi jo!

Të kesh një femër shefe në Shqipëri është mëse e zakonshme. Të dhënat krahasuese europiane tregojnë se rreth 40% e shefave janë femra dhe...