Home 2017 January 7

Daily Archives: 7 January, 2017

Pak fjalë për konçensionet dhe faktorëve që (paturpësisht) nuk i thuhen publikut

Nga Kasem Seferi Nëse do që të jesh në linjë/vijë me të vërtetën asnjëherë mos thuaj atë që nuk besohet. Pak a shumë një përfundim...

Maqedonia e ben historine me shqiptaret nese ndryshon!

Nga Arian Galdini Me ne fund, shqiptaret e Maqeronise e hodhen nje hap te rendesishem pothuajse te perbashket, drejt nje Axhende Shqiptare per nje Maqedoni...

Gli investimenti stranieri in Albania: Analisi di Dritan Shano per Radio Radicale

Artur Nura - Un caro saluto agli ascoltatori di radio radicale, a cui propongo per la rubrica Albania Italianofona un'intervista con il Signor Dritan...

Addio Tullio De Mauro, Professore di tutti!

Da Ledi Shamku Stamattina ha cessato il proprio percorso terreno di uno dei più noti linguisti di questa nostra disciplina, Tullio De Mauro. Difficile abituarsi...