Home 2017 May 21

Daily Archives: 21 May, 2017

Kush është ministrja e re që zëvdendëson Ahmetajn e PS

Helga Vukaj do të jetë Ministre e Financave. Me titulli Profesore e Asociuar, ajo ka mbajtur detyrën e Drejtoreshës së Përgjithshme në KLSH. është...

Xhuljeta Kërtusha, kandidatura e propozuar për ministre të Çështjeve Sociale…

Xhuljeta Kërtusha është kandidatura e propozuar nga PD për postin e ministres së Çështjeve Sociale. Kërtusha ka punuar në Korporatën Energjitike Shqiptare në vitet...

Klement Zguri, kandidati i propozuar për Kryetar të KQZ

Klement Zguri është propozuar nga Partia Demokratike për postin e Kreut të KQZ-së. Zguri është një nga anëtarët më të vjetër në Komisionin Qendror...

Dritan Demiraj, emri i propozuar për postin e ministrit të Brendshëm

Kolonel Dritan Demiraj është propozuar për postin e ministrit të Brendshëm. Një ushtarak karriere, I liruar nga ushtria pas 31 vitesh kontributesh, me firmë...

Gazmend Bardhi, eksperti i PD-së që do drejtojë Ministrinë e Drejtësisë

Gazmend Bardhi, i propozuar për ministër i Drejtësisë, është një nga ekspertët e Partisë Demokratike në fushën e ligjeve. Bardhi gjithashtu ka qenë një...

Profil/ Ish- avokatja e Shtetit që do bëhet zv.Kryeministre…

Ledina Mandija, e propozuara nga PD-ja për postin e zv.Kryeministres në vend të Niko Peleshit, ka mbajtur disa pozicione të rëndësishme. Së fundmi ajo...

Mjeku i njohur që do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë

Arben Beqiri do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë. Ai është me profesion Kirurg, Gastrohepatolog. Ka mbajtur postin e zv/rektorit të Universitetit të Shëndetësisë dhe për...

Rama dërgon emrat 6 ministrave për dekretim tek Nishani

Kryeministri Edi Rama i ka dërguar emrat e kater ministrave teknikë dhe të zv.kryeministrit të propozuar nga PD, për dekretim tek presidenti Bujar Nishani.

Francesco Canepa secondo tra i giovani al Tour of Albania

Comincia al meglio la trasferta albanese dei gemelli Canepa: Francesco a un passo dalla maglia bianca, quattordicesimo nella generale Alassio. Inizia con il piede giusto...

Aleanca Popullore vazhdon betejën e saj ne Kolegjin Zgjedhor

Aleanca Popullore bën me dije se nesër ne orën 10.30 Kolegji Zgjedhor ri-merr ne shqyrtim Kërkese Padinë  e saj për pavlefshmëri te dorëzimit te...