Home 2018 April 11

Daily Archives: 11 April, 2018

Vetëvrasje….. nga Orhan Veli Kanık

Përktheu: Elona Caslli   Duhet të vdes pa i thënë njeriu. Një curril gjaku duhet të rrjedhë në cep të gojës sime. Ata që nuk më njohin do...

Nikollaq Neranxi: E sfidoj Erion Braçen dhe çdo pushtetar tjetër!

Unë, borgjezo-revizionisti i pasur që guxoj të tregoj me gisht këlyshat e komunistave, si gjakpirës të pangopur! Kanë një traditë të hershme nga Partia mëmë,...

Artigiani e robot, il dialogo possibile e necessario nell’era 4.0

Successo al convegno CNA a palazzo Righini in Fossano che segna il debutto della bottega digitale La Bottega 4.0 adesso è realtà. Artigianato e robotica...