Home KRYESORE Presidenti, Parlamenti dhe 87% e Shqiptareve !

Presidenti, Parlamenti dhe 87% e Shqiptareve !

Nga Dritan Haxhiraj

E hena ne Tirane filloi me nje komedi qe shqiptaret kane gati 30 vite qe e shohin me perbuzje por kjo nuk merzite aspak aktoret politik, perkundrazi ata nuk lene çast qe urrejtja popullore kundra tyre te shtohet.
Komisioni Parlamentar i pergatiture me nje regji te veçante ku klima duhet te paraqitet si normale, e qete, e qyteteruar ka dicka shume te rendesishme qe nuk perputhet me ate qe ne te vertete klima politike ka prodhuar ne tre dekada.

Kaosin, gjuhen e urrejtjes, krimet, arrogancen dhe mbi kedo nga keto shkelqen padituria.

Nuk kerkoje te analizoje ketu debatet dhe replikat ne Komisionin per shkarkimin e Presisdentit te Republikes.
Sepse Parlamenti , Presidenti dhe te gjitha organet e tjera ligjezbatuese, 87% e popullit u ka dhene pergjigjen pak jave me pare
duke mos u paraqiture ne kutite e votimit.
Dhe te gjitha debatet politike ketu bien..
Jane jo te legjitimuare.
Kjo klase politike eshte hedhur ne kosh.
Shqiptaret kesaj klase politike i kane vene vizen e kuqe.
Ate vize qe i kane vene SHBA dhe gjithe partneret kryesore.
Te gjithe debatet e ketyre oreve per te vleresuar pamjet duke perjashtuar permbajtjen, thelbin dhe mesazhin politik qe kjo klase politike ka paraqitur para punedhenesit te vete popullit shqiptare ne keto dekada eshte maskarada me famekeqe qe nje shtet mundej te uronte.
Sespe keta jane nje.
Parlamenti , Presidenti, pjesa kryesore e Institucioneve jane nje shkolle, jane nje produkte politik.

Jane nje.

Duke folure per ta i legjitimojme.
Bota nuk i vizititon me, Bota e qyteteruar u ka vene vizen si e keqja me e madhe qe keto 107 vite shteti Shqiptare ka pare.
Ndaj te bejme durim edhe pak jave deri sa Perendimi me forcat me te mira shqiptare kudo ato ndodhen brenda dhe jashte vendit te ndezin motorat e Operacionit SPAK.
Ai vlen sa 1000 Komisionet e ketyre.
Keto jane javet e fundit ku shqiptaret do te durojne akoma keto farsa politike.
87% e Shqiptareve kete klase politke e ka lene pa pune.
Ata e kane bere ndarjen e madhe midis te mires e te keqes.
Ata nuk i falin me.

Share: