Tags Posts tagged with "Artur Nura"

Tag: Artur Nura

Kush I fryn përplasjeve te Çameve me minoritetin grek? Kauza çame...

Nga Artur Nura Se fundi nga pena jo te panjohura per opinionin e gjere po nxitet nje perplasje midis Cameve dhe minoritetit grek, vecanerisht ne...

Mbi 100 gazetare nga shume vende te botes ne Seul me...

Organizata e Kultura e Paqes Botërore dhe Restaurimit te Dritës me date 17 shtator ne Seul, kryeqyteti i Koresë se Jugut mblodhi mbi 100...

Perqasje.com direkt nga Seuli raporton iniciativa per Paqen kundër Luftës

Gazetari Artur Nura tashme raporton nga Seuli ne Korenë e Jugut ne nje konference per Paqen pikërisht vetëm disa kilometra larg nga Korea e...

Me e moralshme qe kryeministri Rama te ndërtoje bashkëpunim me Dojaken...

Nga Artur Nura Tashme dihet qe Edi Rama e ka timonin e shtetit vetem, por pavaresisht kesaj, pjese tjeter e cila mban Akoma ne zyrat...

Siguria ushqimore dhe qytetaria e përgjegjshme! Rasti Lahi dhe Kompania Neranxi!

Nga Artur Nura Se fundi ka patur me te drejte një shqetësim publik për sigurinë ushqimore ne Shqipëri ku padyshim ne gjera dhe elemente te...

Nerina Toci per Radio Radicale: La fotografia per me è una...

Artur Nura: Un caro saluto agli ascoltatori di Radio Radicale. Per la rubrica “Albania Italofona” propongo un’intervista con il giovane artista Nerina Toci che per...

Zorgniotti: Mi sono approcciato alla realtà albanese e senza alcun problema...

Artur Nura: Un caro saluto agli ascoltatori di Radio Radicale. Per la rubrica “Albania Italofona” propongo un'intervista con il collega italiano Alessandro Zorgniotti che...

Bernard Leone Shehaj, andato mentre aveva 5 anni e ritorna come...

Artur Nura: Un caro saluto agli ascoltatori di Radio Radicale da cui propongo per la rubrica Albania italianofona l'intervista all' imprenditore italo-albanese Bernald Leone Shehaj. Grazie...

IKMT sulmon nje biznes te sukseshem. Nese Rama nuk reagon, partneriteti...

Nga Artur Nura IKMT u raportua nga te interesuarit se prishi organizimet e nje feste verore ne Livadh, realizuar nga nje biznes privat i nderuar...