Home KRYESORE Cipi i targave thjesht shans abuzimi

Cipi i targave thjesht shans abuzimi

Plani i Ministrisë së Transporteve për koncesionin e targave shihet me dyshim nga drejtuesit e mjeteve dhe opinioni. Ata thonë se është në shpenzim i tepërt pagesa prej 48 euro për këtë shërbim. Pavaresisht nese e paguan shteti, apo privati… për ta vlera e parashikuar prej 48 euro për automjet, është një kosto e lartë dhe e panevojshme…Ne fakt edhe nese e paguan shteti, qytetaret e dine tashme qe jane po leket e tyre te taksave. Pak a shume si leket e skanimit te energjise qe nuk mund te kryhet ne Dogane, por duhet paguar! Turp e faqe e zeze, thote Populli per raste te tilla!

Share: