Home KRYESORE Serisht spektakël arrestimesh!

Serisht spektakël arrestimesh!

Nga Ylli Dylgjeri

Mbare TV-te japin pamje të ndalimit nga policia të Ish ministrit Spiro Ksera. Furgonë policie e makina shoqëruese për Kseren me bollëk. Më tej kamera e pranga në duar për ish ministrin… Aq llogjistikë e venë në funksion të këtij “spektakli rendi” sa ish ministri Ksera nuk i ka pasur as kur ish Minister në Qeveri !?

Tjetër shëmbull. Në Zvicër u ndaluan mbi dhjetë funksiomarë te lartë të FIFA-s në një hotel qëndror dhe nuk u pa operacioni policor. Nderkohë komisioneri për mbrojtjen e te dhënave z. Besnik Dervishi njoftoi dje në media se nuk do ti publikohet emri në publik i personave të cilët janë të dënuar për çëshjte ordinere siç janë krimet seksuale.

Por jo! z. Ksera parakalon me pranga edhe pse i prezumohet pafajsia pa marrë masën e sigurisë, e aq më pak denimin.

Nuk i vlen kërkujt ky spektakël në vitin 2016.

Aq më shumë që minoritari ose qirje Ksera, ksereis ellenika!

Share: