Home KRYESORE Debati më i fundit midis Qeverise dhe Presidentit…

Debati më i fundit midis Qeverise dhe Presidentit…

Nga Afrim Krasniqi

Debati më i fundit midis Qeverise dhe Presidentit….”Mazhoranca aktuale nuk ka votat, mekanizmin, garancitë dhe as motivet kushtetuese për shkarkimin e Presidentit edhe sikur ta ketë qëllim këtë. Nuk e shoh normale gjuhën kërcënuese të ministres Felaj, madje nuk e shoh as etike. Siç nuk është normale që palët të komunikojnë përmes medias. Mendoj se Presidenti e Kryeministri duhet të komunikojnë direkt midis tyre ose përmes stafeve të tyre për zgjidhjen e problematikave, të cilat në këtë rast janë teknike. Nëse palët duan konflikt, ka raste të tjera shumë më të rëndësishme sesa ky rast procedural”.

Pergjigjet e plota dhene gazetes “Shekulli”, gazetares Suela Topi

http://shekulli.com.al

Share: