Home KRYESORE LSI prezantohet si parti moderne, PS si Repart Ushtarak me fytyrë koreaniste.

LSI prezantohet si parti moderne, PS si Repart Ushtarak me fytyrë koreaniste.

Nga Ylli Dylgjeri

Java që shkoi dha dy propozime të hapuara në LSI:
-Propozimi i parë lidhet me reformën zgjedhore, ku dallojnë Listat e hapura që kërkon LSI për garën elektoral dhe,

-Propozimi i dytë akoma më interesant është: LSI kërkon të bëjë zgjedhje për forumet drejtuese të partisë me kandidat alternativ edhe për postin e Kyetarit, ndryshe nga PS që e ka mbyllur këtë portë gare.

Si konkluzion mund të them se deri dje, përpara koalicionit e mëtej, LSI trajtohej brënda rradhëve të PS-së si ndërmarje biznesi, ndërkohë që PS veten e quante parti moderne me fytyrë laburiste.

Sot lëvzjet për ndryshime Statutore e kanë kthyer gjykimin mbrapsht: LSI prezantohet si parti moderne, dhe PS si Repart Ushtarak me fytyrë koreaniste.

Ti ketë bërë Meta pa dashje këto?

Këto risi na solli kjo javë.

Share: