Home KRYESORE Video e Agron Llakaj: Tiranes ç’i pane sytë

Video e Agron Llakaj: Tiranes ç’i pane sytë

Video me poshtë e lidhur me ketë Lajm është parodia qe thuhet e pushoi aktorin humorist Agron Llakaj nga programi Al pazar ne Vizion Plus. Ne tekstin e parodisë ka fjale banale si per fat te keq ka ne te gjithë humorin publik ne Shqipëri. Nje aspekt qe do ketë shqetësuar pushtetin mund te konsistojë tek fakti qe emri i kryeqytetit ne theks dhe ne sinkron me muzikën lexohet nga Tiranë ne Tirani… dhe per kryetarin i Bashkisë Erion Veliaj ne tekstin e parodisë thuhet: Erion djalë per se mbari… na dole ti Rrote K…

Parodia e plote mund te ndiqet duke klikuar ketu

Share: