Home KRYESORE BDI vendos: Tërhiqet nga pushteti

BDI vendos: Tërhiqet nga pushteti

BDI vendos: Tërheqet nga pushteti “Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim vendosi sonte që të tërheq të gjithë përfaqësuesit e vet aktual nga pushteti ekzekutiv i Republikës sē Maqedonisë.”

Shkup, 31 mars – Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim vendosi sot që të tërheq të gjithë përfaqësuesit e vet aktualr nga pushteti ekzekutiv i Republikës sē Maqedonisë.

Kryesia gjithashtu ka rikonfirmuar të drejtat statutare dhe ka rideleguar të gjitha kompetencat ekzekutive dhe vendimarrëse pranë kryetarit Ali Ahmeti për të vendosur mbi hapat e metejshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Bashkimi Demokratik për Integrim gjithashtu njofton opinionin e gjërë vendor dhe ndërkombëtar që do të rishqyrtoje politikat e veta në ditët në vijim.

 

Share: