Home KRYESORE Lutje per viktimat e Brukselit

Lutje per viktimat e Brukselit

Nga Gjeneral Pirro Ahmetaj

Lutje për viktimat, inkurajim për të lënduarit dhe solidaritet mbarë-qytetar pas ngjarjeve shokuese të Bruxelles!

Nuk është goditur “vetëm Belgjika” por kryeqëndra e BE, NATO-s dhe besimi publik te efiçenca e Institicioneve kombëtare dhe ndērkombetare të sigurisë ndaj rreziqeve kibernetike!

Përtej dhimbjes njerëzore dhe solidaritetit diplomatiko&portokollar – Leadershipi dhe shoqëria mbarë-evropiane ka domosdoshmëri kritike zhvillimin e strategjive, mirëbesimit reciprok, strukturave, kapaciteteve eficente rregullave të përbashkëta të angazhimit, dhe mbështetje të gjithanëshme për strukturat e sigurisë (parandaluese dhe të inteligjencës prioritet) në këtë betejë “të pandalshme – për jetë a vdekje” midis vlerave të qytetërimit, jetës, sigurisë&paqes, dhe të keqes së përbashkët – TERRORIZMIT ndërkombëtar!

Përveç lutjeve dhe solidaritetit duhet të kontribohet çdo ditë, nga gjithësecili për sigurinë e qytetarëve, paqen dhe stabilitetin e shoqerisë !

Në këtë ditë pelegrinazhi ju uroj Gezuar Sulltan Novruzin !

Zoti e bekoftë Paqen, Misionarët dhe Kontribuesit e saj!

Shenim: Marre nga profili ne Facebook

Share: