Home KRYESORE Na nevojitet ekologjia e mendjes dhe zemres

Na nevojitet ekologjia e mendjes dhe zemres

Nga Dom. Gjergj Meta

Mire parku i Tiranes, qe sinqerisht po na kthehet ne helene troje,…po pyjet e Pukes, Mirdites, Tropojes, Macukullit, pas Malit te Dajtit etj etj? Jo more zoteri se Shqiperia eshte kthyer ne nje qeros te madh dhe kjo ka 25 vjet… Mos te behemi hipokrite mezor se nuk beson me njeri. Ne Shqiperi ka vetem nje ekologji per t’u ruajtur me mish e shpirt: ajo e ndotjes qe po u behet mendjes dhe zemres se shqiptareve sidomos femijeve dhe te rinjeve tane. Shpyllezimi i ndjenjave dhe virtyteve kjo eshte tragjedia e vertete…

Share: