Home KRYESORE U gjet: Zylja punonte me pseudonim!

U gjet: Zylja punonte me pseudonim!

Nga Ylli Dylgjeri

Gjurmët e gishtave të plakës Zyle në qafën e Erionit të Bashkise, nxorën në shesh, përfundime të papritura.

Eshtë laboratori i kriminilastikës ai që njofton për fallcifikimin e shekullit.

Pas krahasime të gjurmeve të gishtave, përfundimi nxori se Xhevrija është gishti i vete Zyles. Në deklarimet përpara oficerit të policise gjyqsore Zylja alias Xhevrija pasi pranon kamuflimin, deklaroi: “vetëm me pseudonim munda të çaja në tregun e egër të qepës dhe spinaqit…Deflacioni më prishi tregun. Oferta nga jashtë bëri që të bjerë çmimi për kokë qepe. Njerzit më kërkonin vetëm qepën e njomë!

E vetmja shprese ishte Ministri i Ri i Financave. Por nuk ishte e thëne… Me zbuluan. Kërkoj gjykim te përshpejtuar”

Pritet çdo të thotë Byroja Kombëtare e Hetimit.

Share: