Home KRYESORE A duhet pire uje esell? Lexoni…

A duhet pire uje esell? Lexoni…

Japonezët kanë një zakon: Të pijnë ujë sapo zgjohen në mëngjes. E pra, kjo mund të duket çmenduri, por shkenca e mbështet këtë “trend”. Sipas shoqërisë japoneze mjekësore, konsumimi i ujit vepron mirë kundër sëmundjeve të ndryshme. Për më tepër, uji është i vetmi ilaç dhe shërim për dhimbjen e kokës, sëmundjet kardiovaskulare, artritin, takikardin, epilepsi, obezitet, bronkit, astmën, tuberkulozin, meningjitin, sëmundjet e veshkave dhe mosfunksionim të urinës, të vjella, gastrit, diarre, diabet, kapsllëk, probleme vizionin, kancerin, çrregullimet menstruale, dhe e fundit por jo më pak e rëndësishme, problemet me fytin…