Home KRYESORE Abdeslam ka zgjedhur te mos vetëvritej me te tjerë ne Paris

Abdeslam ka zgjedhur te mos vetëvritej me te tjerë ne Paris

Paris – Salah Abdeslam, i vetmi i mbijetuar i sulmeve terroriste në Paris, ka zgjedhur “vullnetarisht” për të mos u hedhur në erë më 13 nëntor për të shmangur vrasjen e dhjetëra njerëzve te tjere te pafajshem. Sipas trasmetuesit franceze BFMTV e cila ka takuar në burg në Bryzh, Belgjikë, njeriun e dyshuar si organizatori i masakrave të Bataclan. Sipas te njëjtit burim, Mohamed Abdeslam, Salah, i cili u arrestua më 18 mars në Bruksel dhe është gati të transferohet në Francë, “ai do të bashkepunojë me autoritet, por jo në Belgjikë. ” Salah ka mohuar përfshirjen e vet në sulmet e 22 mars në Bruksel te cilat i ka mesuar nga televizori në qelinë e tij.

Share: