Home KRYESORE Iniciativa: Te sfidojme ekstremizmin me tolerance

Iniciativa: Te sfidojme ekstremizmin me tolerance

Studentët e iniciativës ” P2P: Challenging Extremism” me moton Bridges to Tolerance (ura drejt tolerancës) ftojnë të gjithë studentët, nxënësit, prindërit, mesuesit, liderët dhe përfaqësuesit fetarë, drejtuesit e institucioneve publike, gazetarët, artistët dhe çdo qytetar shqiptar, të bëhen pjesë e koalicionit shoqëror te tolerancës.

Të gjithë së bashku të kontribuojmë me mesazhe paqe, tolerance, dashurie dhe mirëkuptimi, për të promovuar këto vlera. Gjithësecili të postojë në hapësirat virtuale të medias sociale mesazhe të kësaj natyre.

Në këtë mënyrë kontribuojmë që sa më shume të rinj dhe të reja të njihen me këto vlera dhe jo me mesazhet e propagandës ekstremiste.

#ChallengeExtremism #BridgestoTolerance

Share: