Home KRYESORE “To be or not to be” per “Mapo.al” dhe “JavaNews”

“To be or not to be” per “Mapo.al” dhe “JavaNews”

ndoi dhe mapondoi dhe javaDuket se pyetja “To be or not to be…” per gazetën Mapo.al dhe Java News është pyetja se deputeti i përfolur si dashnor i kengetares Xhesika Ndoja është nëse ai Majtas apo Djathtas…

Sic tregojnë edhe fotot e mëposhtme njëra sipas burimeve te saja inteligjente thotë qe ai është i PD dhe nga Veriu, ndërsa tjetra duke ju referuar burimeve po aq te sigurta tregon se ai është deputet i PS…

Ceshtja është ekzistencialiste dhe lum shoqëria per ketë situate…!

 

 

Share: