Home KRYESORE Mr. Lu, rri ke Reforma në Drejtësi!

Mr. Lu, rri ke Reforma në Drejtësi!

Nga Ylli Dylgjeri

Ju ndoqa në parakalimin Tuaj me biçikletë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, dhe për një moment mu dukët si “dëshmori i LGBT-së”.

Morra frymë thellë dhe thërrita sa munda:

Zoti Ambasador, me përpjekjet Tuaja s’po reformoni dot kokën e këtij vendi, dashkeni të na reformosh edhe by…!

Jo i nderuar. Eshtë fallcitet. Mbaju pazarit të parë. Ky mesazhi i tollumbaceve është i vështirë shumë të ngjisë natyrshëm në këtë vend. Jo të takoni grupet politike, por edhe sikur të kaloni pushimet nuk ngjisni në këtë temë. Po su reformua koka në këtë vend, nuk reformohet asgjë.

Të tjerat janë farsë, ose tollumbace që i merr era!

Të fala Dylgjeri

Share: