Home KRYESORE Denion Mejdani: Sofisti Spartak Ngjela

Denion Mejdani: Sofisti Spartak Ngjela

Nga Denion Meidani

Nuk e di me cfare tagri ne kete rast, duke mos qene as autoritet i fushes e as i mireinformuar per ndodhite e asaj kohe, sofisti Ngjela mundohet me se koti te ndryshoje historine tone duke fabrikuar fakte me ane te statuseve te facebook-ut por teksa e mendoj realisht as nuk ka vlere ta di se eshte si gjithmone ne kuadrin e gjerave te kota qe thote vazhdimisht me shpresen e pashprese per te influencuar dike apo dicka ne perfitim te dikujt per te marre dicka.

Per sa i perket ceshtjes se bombardimeve dhe luftes per clirimin e Kosoves ne pergjithesi sugjeroj lexuesve te lexojne librat, intervistat e personazheve te kohes nje pjese e te cileve gezojne akoma shendet te mire, shkrimet e tyre dhe esete historike te certifkuara qe jane shkruar ne Shqiperi, Kosove e gjetke ne perendim per te mesuar me shume te verteta dhe fakte mbi luften e Kosoves.

Share: