Home KRYESORE Faik Konica dhe pushtetaret…

Faik Konica dhe pushtetaret…

Nga Evis Nasto

“Njeriu që e shkon kohën me ëndrra të pëlqyera ka frikë të zgjohet. Dëshira që vendi të lulëzojë të bën pak nga pak të ëndërrosh se lulëzon, dhe largimi i gjatë të këllet ca më thellë në gjumë dhe ta shpie shpirtin dhe mendjen në një botë të bukur, e cila s’ka trup dhe s’ndodhet gjëkundi, veçse në tru të ëndërronjësit.”

Sindrome e pakohe kjo qe Faik Konica pershkruan tek “Shqiperia si mu duk”… kush ulet ne kolltukun e pushtetit u shendrroka ne enderronjesin me delirant qe ekziston ne 4 vitet e mandatit qeverises… nga kjo nuk perjashtohen as pretendentet e kolltukut, sapo te ulen ne te…

Share: