Home KRYESORE Kater italianeve u digjet makina qe kishin marre me qira nga Cipa’s...

Kater italianeve u digjet makina qe kishin marre me qira nga Cipa’s Tours

Kater shtetas italiane kane përjetuar tmerr kur makina qe kishin marre me qira ne Shqipëri i mori flake papritur.

Ngjarja ka ndodhur ne Porto Palermo kur makina e Cipa’s Tours marre me qira nga shtetasit italiane mori flake dhe për fat te mire, ata kane dale menjëherë nga makina duke mos pesuar dëmtime.

Ne vend ngjarje kane shkuar zjarrfikëset te cilat bene te mundur shuarjen e flakëve. Dyshohet se zjarri ka ardhur nga problem elektrik ne automjet!

PS: Foto është arkivi!

Share: