Home KRYESORE Biçaku: Rasti i fëmijës 11 vjecar nuk është i pari, ka pasur...

Biçaku: Rasti i fëmijës 11 vjecar nuk është i pari, ka pasur dhe një rast tjetër me një vajzë

Jorgo Zani ishte në dijeninë time që isha duke raportuar për këtë çështje, një person i identifikuar me probleme mnedore. Një muaj më parë kishte lënë Spitalin Psikiatrik të Vlorës. Ka pasur një legjendë në Vlorë, rasti i fëmijës 11 vjeçare nuk ka qenë i pari, ka pasur edhe një rast tjetër me një vajzë. Nga informacionet kishte një periudhë kohore që kishte shfaqje të tilla. 

Share: