Home KRYESORE Ja pse humbi PD dhe fitoi PS ne diber!

Ja pse humbi PD dhe fitoi PS ne diber!

Nga Besian Pesha

PS gjeti nje person ne periferi te strukturave te saj por ne qender te struktures shoqerore te qytetit, e kandidoi dhe fitoi. PD mori nje person ne qender te struktures se saj por ne periferi te struktures se shoqerise se qytetit dhe humbi.

Kandidati i PS jeton dhe punon ne Diber, ai i PD jeton dhe punon ne Tirane. Shumekush prej nesh nese do perballej me keto alternativa per kryetar bashkie do te bente te njejten zgjedhje qe bene dibranet.

Kjo shpjegon fitoren. Parate, presioni etj ndikojne ne fitoret e ngushta, por fitore me diferenca te tilla tregojne se ka patur fryme.

PD ben mire te lexoje rezultatet. Te hape dhe te lexoje me kujdes 2013. Te hape dhe te lexoje me kujdes 2015. Te lexoje mire dhe Dibren. Nese vazhdon tu jape njerezve me kok’fortesi te njejten oferte, me siguri do te marre gjithnje te njejtin rezultat.

Ndryshimi i vetem do te jete se ky do te thellohet nga hera ne here deri sa te mos kete me PD.

Share: