Home KRYESORE Ligji për plehrat, tallje me Eduard Shalsin në rrugë te kryeqytetit

Ligji për plehrat, tallje me Eduard Shalsin në rrugë te kryeqytetit

Ndërsa pritej të votohet në Kuvend ligji për importin e plehrave, protesta e qytetarëve jashtë parlamentit vijonte në forma të ndryshme.

Në një kazan plehrash është shkruar emri i Eduard Shalsit. Deputeti socialistt është kryetari i Komisionit të Veprimtarive Prodhuese në Kuvend dhe një prej mbrojtësvee më të falktë nga radhët e mazhorancës të projektligjit për lejimin e importit të plehrave.

Share: